Wednesday 2 June 2010

SEX AND THE CITY 2


Idag var jag och såg upppföljaren på Sex and the city filmen! Detta var en betydligt mer "mature" version i jämförelse med den första filmen och serien. Mycket kretsade kring att behålla gnistan i ett äktenskap och det stressande livet som småbarnsmamma. Till och med Samantha var lugnare än vanligt och för henne handlade det däremot om att behålla sin ungdomlighet med hjälp av hormoner och andra piller.
När vi kommer till modet däremot var det riktigt snyggt! Väldigt orientaliskt, eftersom de åkte till Abu Dhabi. Mycket starka färger och även brända toner. Långklänningar i tunna skira tyger och haremsbyxor täckta med paljetter! Plaggen var utsmyckade med stenar och nitar, framförallt vid halsringningen. Ett flertal klänningar var plisserade och det är ju så snyggt! Det kaxigaste var dock när Carrie kom till ett bröllop iklädd smoking, hon skulle nämligen vara best man :).
Inredningen var också väldigt utsmyckad med mycket guld, mönster och utsmyckningar eftersom filmen till stor del utspelade sig i Saudi Arabien. I Carrie och Bigs nya lägenhet var det faktiskt också en känsla av "mycket". Inte på samma sätt, men åt Laura Ashley hållet fast inte lika gulligt och romantiskt. Jag fick ändå en känsla av överdåd på det totala intrycket, fast kollade man närmare på varje möbel var de inte så märkvärdiga. Det måste ha varit lite för mycket lull, lull...
I det stora hela en inspirerande film med snygga vyer och outfits! Den bjöd även på en del roliga komentarer som gjorde att man inte kunde hålla sig för skratt.

No comments:

Post a Comment